در هفته گذشته، قیمت نقره به نزدیک 32 دلار در هر اونس رسید و به بالاترین حد یک ماهه نزدیک شد.
به گزارش بنکر (Banker)، این افزایش قیمت ناشی از تمایل معاملهگران به شرطبندی بر کاهش مجدد نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا بوده است. احتمال کاهش 25 واحدی نرخ در ماه دسامبر از 66.5 درصد به حدود 79 درصد افزایش یافت.
این انتظارات پس از انتشار دادههایی مبنی بر کاهش بیش از پیشبینی رشد بخش خدمات ایالات متحده در ماه نوامبر به وجود آمد.
در حالی که جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، با اشاره به رشد قوی و بازار کار مستحکم، هشدار داد که بانک مرکزی برای کاهش نرخها عجله ندارد، گمانهزنیهایی نیز در خصوص احتمال اقدامات محرک بیشتری توسط چین در جلسات سیاسی کلیدی این ماه مطرح شده است که میتواند تقاضا را در بزرگترین مصرفکننده فلزات در جهان افزایش دهد.
نقره، به همراه سایر فلزات گرانبها، از افزایش تقاضای پناهگاه امن در بحبوحه ناآرامیهای سیاسی در فرانسه و کره جنوبی و همچنین درگیریهای جاری در اروپای شرقی و خاورمیانه بهرهمند شده است.