رئیس کل بانک مرکزی گفت: بجز یکی دو بانک از بانکهای خصوصی که برنامه مشخصی برای آنها نوشته شده، باقی بانکها را به کفایت سرمایه ۸ درصد خواهیم رساند.
به گزارش بنکر (Banker)، محمدرضا فرزین افزود: درباره آن دو بانک خصوصی نیز در دوره ۵ ساله قطعا کفایت سرمایه آنها را به ۸ درصد خواهیم رساند و اگر به این سطح نرسند باید منحل شوند.
به گفته او قانون برنامه میگوید کفایت سرمایه بانکها باید به ۸ درصد برسد و این در حالی است که در حال حاضر به منفی یک درصد رسیده است.
او در «همایش تامین مالی تولید؛ از بنگاهداری تا بنگاهسازی» اظهار کرد: همواره این مسائل را به مدیران بانکها ارجاع میدهیم؛ اما باید نقش سهامداران را نیز در نظر گرفت.
تاسیس بانک توسعهای
فرزین افزود: قرار است بانک توسعهای توسط وزارت امور اقتصادی تاسیس شود که در این باره با همکاری وزارت اقتصاد در حال تاسیس بانک توسعهای هستیم.
به گفته او بانک توسعهای میتواند بنگاهداری داشته باشد.
بانک تجاری به هیچ وجه نباید بنگاهداری کند، بانک قرضالحسنه نیز همینطور، اما بانک توسعهای میتواند بنگاهداری کند.
فرزین تاکید کرد: در قانون برنامه بخشی از مسائل ناترازی شبکه بانکی حل میشود؛ اما بخش دیگر را نیز سهامداران باید پول بیاورند.
رئیس کل بانک مرکزی گفت: بانکداری بدون آوردن پول امکانپذیر نیست.
سهامداران بانکهای کشور چه دولت باشد، چه بخش غیردولتی باید پول به بانک بیاورند.
پنج دسته چالش
وی افزود: برای رفع ناترازی شبکه بانکی باید پنج دسته چالش را در نظر بگیریم:
اول اینکه مطالبات بانکها از دولت باید تعیین تکلیف شود.
مسئله بعدی بحث تسهیلات تکلیفی است و با اینکه دوستان مجلس میگویند که نباید خیلی بر تسهیلات تکلیفی تاکید کرد؛
اما باید بگوییم که ما با تسهیلات تکلیفی مخالف نیستیم بلکه با اعداد آن مخالفیم.
دولت محترم زحمت بکشد بدهید رو با شبکه بانکی پرداخت کند بانکها با کفایت سرمایه خواهند رسید ونلترازی ازبین خواهد رفت عامل اصلی رشد منفی شبکه بانکی فقد دولت وبرنامه های ناقص هست وسلام
بانک ها اگه پول کم اوردن خب از ملکهایی که با سرمایه ها و سپردهای مردم ساختن و مالکیتش رو به خارج از دارایی ها بانک ها انتقال دادن بفروشن و به بانک برگردونن
کلا پنج تا بانک قوی و قدرتمند باید تو مملکت باشه نه ۲۵ تا که رقابت ناسالم شکل بگیره …پنج تا بانک باشن کنترل اونها هم ساده تر و رقابت برای مدیرعاملی و هیات مدیره و فلان هم شکل نمیگیره …والا …چه خبره اینهمه بانک این همه مدیرعامل اینهمه هیات مدیره و بخخور بخخور
حدود ۸۰ شبکه تلویزیونی هم داریم
سلام چه ربطی داره؟؟؟
بانک دی عملا همه اموال را نگه داشته و قصد فروش را ندارد و قیمت سهم را هر روز بی ارزش تر میکنه الان ۵ساله تو باتلاق سهام بانک دی گیرکردیم.مجمع سالیانه که برگذار نمیکنه.صورتهای مالی سالانشو هم که تصویب نکرده. جوابگوی سهامدار هم که نیست. درد سهامدار و کی میفهمه؟؟؟ تازه اقای فرزین توقع داری مردم پول بیارن سهام بانک هارو بخرن؟؟؟
تا زمانیکه بانکها از نظر تعداد کاهش نیابند رقابت ناسالم وجود دارد و با وجود رقابت غلط مردم بجای کسب درآمد با پول خود به سود بانکی و احیانا درآمد مشابه اکتفا میکنند و کسی دنبال اشتغال و درآمد آن نخواهد رفت بانک عامل مهم در حذف فعالیت اقتصادی مورد نیاز است با وضعیت طلا و دلار اندک افرادی که اعتقاد به فعالیت و سود داشتند نیز به سمت این سه مورد میروند
سود بانکی. سود طلا سود ارز. وسلام
دقیقا امتیاز فقط باید فرزند همسر و پدر و مادر تعلق بگیرد نه دیگران به خوهرو برادر اصلا نباید چیزی تعلق بگیرد
بابهره بانکی ۲۵ ۳۰ درصدمردم وکشور هرچهدرامد دارن در جیب عدهای اندک میره
با وجود بانک صنعت و معدن بانک توسعه ای چه معنی میده به جز اتلاف سرمایه؟!
پس از انقلاب لسلامی بدترین ربا خواران متاسفانه بانک ها هستند و عموم دریافت کنندگان اعم از بازاری و صنعت کار و کارمند وکارگران که از وام با سود ۲۴ درصد استفاده کردند متضرر شدند و مفلس تر از قبل شدند .
تازمانی که در قالب قرض الحسنه به افراد نامربوط هم تسهیلات میلیاردی پرداخت میکنید ناترازی تعجبی ندارد….ازجمله این افراد خواهر و برادر شهیدان عزیز ونورچشممان است ولی پدرومادروخصوصافرزندان شهدا واجب است ولی خواهر برادر اصلا توجیه ندارد۹۰درصدشهدا دیدگاهشان با خواهربرادرمنتفع ازخون ایشان کاملا متفاوت است …چندین مورد من دیده ام شما هم دقت کنید همه را خواهید دید
پس چرا هزینه ایی برگردن دولت بگذارید که اصلا قبول ندارند راه ودیدگاه شهدای عزیز را
بنظرم تمام بانک های باید در بانک مرکزی ادغام شوند و تمام شعب استانی و شهرستانی همه تبدیل به شعب بانک مرکزی ایران شوند.یعنی کشور فقط یک بانک داشته باشد .
تورم بیکاری عقب افتادگی کشور نوددرصدش مقصر نظام بانکی نزول خور کشوره