جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴

۱۴۰۱/۰۴/۲۸ ۰۵:۲۸

محمد فطانت از بانک آینده رفت

محمد فطانت از مدیرعاملی بانک آینده کناره گیری کرده است.

به گزارش بنکر (Bankerآخرین تحولات مدیریتی در میان شرکت های بورسی و فرابورسی حکایت از آن دارد که محمد فطانت از مدیرعاملی بانک آینده کناره گیری کرده است.

براساس این گزارش، وی از 24 آذر 93 به عنوان رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، جانشین علی صالح آبادی شده بود و بعد از 20 ماه ریاست از مرداد 95 از این سمت کناره گیری کرد.

سپس از دی 98 به عنوان مدیرعامل "وآیند" انتخاب شد که با سرمایه 1.6 هزار میلیارد تومانی با چالش هایی چون زیان انباشته سنگین و 82 هزار میلیارد تومانی در عملکرد 9 ماهه منتهی به اسفند قبل ، توقف و تعلیق نماد از  28 شهریور سال گذشته به دلیل عدم رفع ابهام وضعیت اطلاعاتی و مخصوصا" انتقاد نمایندگان مجلس از رفت و آمد وی به انگلیس و سکونت خانواده در لندن مواجه شده بود.

بر اساس این گزارش، پس از اجماع و تلاش شورای پول و اعتبار برای رسیدگی به وضعیت بحرانی بانک آینده و تنظیم و ابلاغ برنامه نجات آن به بانک مرکزی، نهاد ناظر پولی و بانکی کشور اقدام‌های نظارتی خود را در چارچوب قوانین و مقررات، سفت و سخت‌تر از همیشه دنبال کرد و در نخستین گام ضمن تغییر حسابرس معتمد، اعضای مورد تأیید بانک مرکزی ایران برای حضور در هیأت مدیره بانک آینده معرفی شدند.
این تصمیم پس از آن صورت گرفت که هیأت انتظامی بانک‌ها بر انفصال از خدمت دائم مدیرعامل اسبق و سایر اعضای هیأت مدیره بانک آینده که تحت نفوذ سهامدار اصلی آن برای اجرای فرامین و تخلفات وی بودند، رأی داده بود.
 

مرادی سرپرست جدید بانک آینده شد

گفتنی است با استعفای (برکناری) محمد فطانت از مدیریت بانک آینده، شعبان مرادی رئیس هیأت مدیره این بانک به صورت موقت و تا زمان برگزاری مجمع، عهده دار سرپرستی "وآیند" شد.

به کانال تلگرام بنکر بپیوندید

دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت