به گزارش بنکر (Banker)، از نگاه آنها، نوسانات روزهای اخیر شدت پیدا کرده است، چراکه نسبت به آینده بازار دیدگاههای متناقضی شکل گرفته و بخش زیادی از آن به دلیل فضای کلی است که در اقتصاد ایران توسط معاملهگران مشاهده میشود. بهعنوان مثال، گروهی باور دارند با توجه به پیروزی بایدن در انتخابات آمریکا حداقل فشار حداکثری ادامه نخواهد یافت و با راحتتر شدن دسترسی به درآمدهای ارزی، نوسانات نرخ ارز کاهش پیدا خواهد کرد. در مقابل، دسته دیگری عنوان میکنند تورم و نقدینگی هم چنان در اقتصاد ایران در سطوح بالایی قرار دارند و تنها با انتظارات روانی نمیتوان قیمتها را پایین نگه داشت.
از نگاه آنها نقطهای که بازار در شرایط کنونی در آن قرار دارد، تعادلی است و زمانی که بازار کاهش بیشتری را تجربه میکند، با افزایش تقاضا مواجه خواهد شد. به باور آنها، برخی فعالان بازار با توجه به شرایط کلی اقتصاد اعتقاد دارند که سطوح کنونی کف قیمت هستند و هر اتفاق منفی میتواند قیمتها را در جهت افزایشی حرکت دهد.
با این حال، افراد بسیاری در بازار با این دیدگاه موافق نیستند. این گروه همچنان باور دارند دلار با اضافه ارزش مواجه است و در صورتی که کمی سطح درآمدهای ارزی و دسترسی به آنها بهبود پیدا کند، شانس افت قیمت به زیر مرز ۲۰ هزار تومانی هم وجود دارد. گروهی از آنها عنوان میکنند قیمت دلار در سالهای اخیر رشد چند برابری را تجربه کرده است و همین عامل باعث میشود که با عبور از تحریمها، بتوان انتظار افت شدیدتر قیمتها را داشت.