نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴، با انتقاد از روند کند پرداخت وام ازدواج، نسبت به بیتوجهی بانکها و ناهماهنگی مسئولان اقتصادی هشدار داد.
به گزارش بنکر (Banker)، عباس قدرتی، با بیان اینکه «از یکسو جوانان را به ازدواج تشویق میکنیم و از سوی دیگر سالها آنها را در صف دریافت وام ازدواج معطل نگه میداریم»، اظهار داشت:
اگر وزارت اقتصاد و بانک مرکزی توانایی الزام بانکها به پرداخت بهموقع وام ازدواج را ندارند، باید صراحتاً اعلام کنند.
قدرتی تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی در صورت ادامه این وضعیت، از ابزارهای قانونی خود برای برخورد با کوتاهیها در حوزه پرداخت تسهیلات ازدواج استفاده خواهد کرد.
گفتنی است، در ماههای اخیر افزایش شکایتها از تاخیر در پرداخت وام ازدواج باعث افزایش انتقادات عمومی و نمایندگان مجلس شده است.