به گزارش بنکر (Banker)، آمارهای مثبت اشتغال آمریکا در ماه نوامبر موجب شده است تا سرمایه گذاران بین المللی به بازار سهام و ارزهای بین المللی تمایل بیشتری نشان دهند و این مساله موجب کاهش قیمت جهانی طلا شده است.
آمارهای وزارت کار آمریکا نشان می دهد اقتصاد این کشور طی ماه نوامبر بیش از ۲۶۶ هزار فرصت شغلی جدید ایجاد کرده است که این بالاترین رکورد از ژانویه به شمار می رود که اقتصاد این کشور ۳۱۲ هزار فرصت شغلی ایجاد کرده بود.
این مساله موجب خواهد شد تا فدرال ررزو احتمالا در نشست نوامبر نرخ بهره را بدون تغییر حفظ کند. کاهش نرخ بهره معمولا موجب افت ارزش دلار شده و در نهایت افزایش تقاضا و قیمت طلا را در پی دارد.
قیمت هر اونس طلا در پایان مبادلات روز جمعه با ۱۸ دلار کاهش به کمتر از ۱۴۶۰ دلار رسیده است.
این در حالی است که قیمت طلا روز چهارشنبه به سطح ۱۴۸۷ دلاری رسید که بالاترین رکورد در ۴ هفته اخیر به شمار می رود.
علت اصلی افزایش قیمت جهانی طلا در روز چهارشنبه اظهارات ترامپ رئیس جمهور آمریکا درباره احتمال به تعویق افتادن امضای توافق تجاری با چین برای بعد از انتخابات نوامبر ۲۰۲۰ آمریکا بود.
قیمت طلا در هفته ای که گذشت با افت ۰.۵ درصدی روبرو شده است.